phone +32 16811649

ARGO OPEN in DECEMBER

Vanaf dinsdag 1 december mogen we onze deuren terug openen voor de mooiste maand van het jaar. Laat je inspireren door de herfst, winter en eindejaars collecties. Argo Fashion is alle dagen open van dinsdag tot zaterdag, telkens van 9u30 - 18u Zondagen 6 + 13 + 20 + 27 dec. telkens van 14u - 18u

Wat een verademing, vanaf dinsdag 1 december mogen de deuren van de winkels terug open, voor de mooiste maand van het jaar. Laat je inspireren door de herfst, winter en eindejaars collecties. 

Winkel wandel langs de sfeervolle Argo etalages en ontdek de kledingmerken en bijhorende accessoires voor dochter, moeder en grootmoeder.

Op de etalages bevinden zich QR codes, scan deze met je smartphone en bekijk een deel van de collecties via de Argo website.  

Kom zien, voel, pas en shop in een veilige winkelomgeving van 1000 m2. Waar we maximum 40 personen tegelijkertijd toelaten, met inachtneming van de nodige veiligheidsprocedures. 

Indien u liever een shopping afspraak wenst te maken, contacteer ons.

Geef een waardevol Argo cadeaubon aan familie of vrienden.

Argo Fashion is alle dagen open van dinsdag tot zaterdag, telkens van 9u30 - 18u.

Wij zijn alle zondagen OPEN in december: 6 + 13 + 20 + 27 dec. telkens van 14u - 18u

Ontdek achteraan in de winkel, de Argo Outlet afdeling, gans het jaar tot wel 70korting.

Het Argo Fashion team wenst u en uw familie fijne feestdagen en een gezond 2021.

ARGO FASHION is gemakkelijk bereikbaar via E40 LUIK - BRUSSEL, afrit 25 TIENEN centrum. Parkeren doe je voor de deur, met 40 parkeerplaatsen op de Veemarkt. Van harte welkom.    


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x